Scrubben & scheren: zo bereid je je huid voor op de zomer

Scrubben & scheren: zo bereid je je huid voor op de zomer

Terug naar blogs

Tags

ScrubShaveStarterkitSustainableSoap tile

Haal het beste uit de zomer

Nu de zon steeds meer begint te schijnen en de jurkjes uit de kast mogen, is het ook tijd om je huid- en lichaamsverzorging eens onder de loep te nemen. Met de zomer in aantocht is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en te hydrateren. Een goed gehydrateerde huid reageert veerkrachtiger op de sterke zonnestralen. Maar hoe bereid je je huid zo goed mogelijk voor op de zon?


Met het warmere weer stel je ook meer huid bloot aan de zon. Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen, zodat deze niet uitdroogt en gehydrateerd blijft. Dit doe je ten eerste door te scrubben. Met een scrub verwijder je de bovenste laag met dode huidcellen. Hierdoor worden verzorgingsproducten goed opgenomen door je huid. Door te scrubben wordt de huid ook snel en egaal bruin zodra je in de zon ligt. Na het scrubben kun je onze scheerzeep gebruiken om je huid mooi glad te scheren.

Milieuvriendelijk, duurzaam en goed voor je huid

Solidly

Milieuvriendelijk, duurzaam en goed voor je huid

Voor een goed verzorgde huid in de lente en zomer voeg je onze scrub en shaving bar toe aan je schoonheidsroutine. Beide producten uit onze collectie zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame ingrediënten. Niet alleen fijn voor het milieu maar ook voor je huid! Zo bestaat onze scrub bar uit maanzaad, zeewier, sheaboter en aloë vera. Ook de shaving bar bevat het verzachtende aloë vera, gecombineerd met ingrediënten zoals amandelolie. Met de frisse en subtiele geur van citroen en limoen die de bars hebben, breng je de lente zo naar je badkamer!

Zo gebruik je de scrub en scheerzeep het beste

Solidly

Zo gebruik je de scrub en scheerzeep het beste

Scrub je huid twee à drie keer per week met onze milde scrub voor het beste resultaat. Door te scrubben verwijder je de dode huidcellen en voorkom je ingegroeide haren. Ook zorg je ervoor dat de haartjes op je benen makkelijker verwijderd worden waardoor het scheren ook eenvoudiger gaat. Na het scrubben zeep je je huid in met onze shaving bar. Scheer altijd van boven naar beneden met de haargroei mee om irritatie en scheerbultjes te voorkomen. Verzorg daarna je huid na het scheren met een voedende bodylotion. Het is aan te raden om even 24 uur te wachten totdat je je huid blootstelt aan de zon. Zo heeft je huid na het scheren genoeg tijd om te herstellen. Vergeet ook zeker niet om een goede zonnebrand aan te schaffen met UVA en UVB bescherming.

Bewaar de zeep op onze kleurrijke tegeltjes

Solidly

Bewaar de zeep op onze kleurrijke tegeltjes

Na het douchen bewaar je de scrub en shaving bar het beste op een droge plek om deze goed uit te laten lekken en op te drogen. Zo gaan de producten ook het langst mee. Gebruik hiervoor onze keramieken tegeltjes in zachte lentekleuren zoals mint, geel, roze en blauw. De tegeltjes, verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, fleuren je badkamer en wastafel helemaal op!

Probeer onze starterkit

Solidly

Probeer onze starterkit

Scrubben en scheren zijn een onafscheidelijke combinatie en gaan hand in hand samen voor het meest gladde resultaat. Daarom hebben we onze starterkit samengesteld met de scrub en shaving bar. Met deze bundel heb je direct alle benodigdheden om je huid goed voor te bereiden op de zomer. Koop je de starterkit, dan ben je ook voordeliger uit!

Solidly

Ben je benieuwd naar onze Starterkit en wil je genieten van een zachte huid?


Kijk dan snel in onze shop!

Shop

Emelie Schuttevaer

Emelie Schuttevaer

Op onze sociale media delen wij regelmatig tips voor een duurzame levensstijl.


Volg ons op Instagram

Volgen
0